Cansunur ÖZEN
Paylaşımcı Üye
Arkadaşlar dişi kuşumu 1 ay önce aldım aldığımdan beri tüyde ve sürekli uyuyor . Tüy bu kadar uzun sürer mi
Selçuk abi sürekli uyuyor derken kafeste erkekten daha fazla uyuduğunu görüyorum . Dışarda çok aktif . Neyse tüy 1 buçuk ay sürebilirse sıkıntı YÖK çok teşekkür ederimSürekli uyuyorsa bir hastalığı olabilir. Tüy 1.5 ay kadar sürebilir.
Selçuk abi dişinin poposundaki tüyler yok 1 aydır böyle tüyde olduğundan dolayı diye düşünmüştüm ama dışkısı da yapışıyor sürekliRica ederim. Umarım hasta değildir. Dışarıda aktifse sorun yok.
Hiç bi şey yapmamıştım . Şimdi ilk önce ben 3 gün sirke katıyorum . 3 günden sonra multi vitamin mi başlıyorum ? Sirkeyle vitamin aynı zamanda kullanılmayacak doğru mu anladımSirke kattıktan sonra mı böyle oldu dışkı yoksa hiçbirşey yapmadınız mı ?
Eğer birşey yapmamışsanız dediklerimi yapın. Anormal gelişme olursa da yazın.
Multivitamin ve probiyotik önerir misinizDışkısı normal görünüyor. Kuşların uyku saatleri sabit olsun. Ve en az 8 saat uyusunlar. Ayrıca suluklarına 6 damla sirke katın 3 gün. Sonra yine 3 gün multi vitamin ve probiyotik katın. Sonra vitamini kesip probiyotiğe devam edin. İsal veya başka anırmal şey görürseniz yazın.