R REŞİT KAYA Guest 21 Şub 2014 #1 Arkadaşlar Şakir'i salmayı düşünüyorum ama parmağıma gelmıyo ama elimden yem yiyor ne dersiniz?
H Hürkan YILMAZ Guest 21 Şub 2014 #2 Çok sıkmayın zamanla gelicekdir yedirin elinizde yem zamanla parmağınızı uzattığınızda gelicektir ama sakın avuçlayıp dışarı çıkarmayın sizden soğur.
Çok sıkmayın zamanla gelicekdir yedirin elinizde yem zamanla parmağınızı uzattığınızda gelicektir ama sakın avuçlayıp dışarı çıkarmayın sizden soğur.
R REŞİT KAYA Guest 21 Şub 2014 #3 Yok yani salayımmı şimdi parmağa alışmadan -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:05 -->-> Daha önceki mesaj 21:04 -- 1 hafta oldu geleli
Yok yani salayımmı şimdi parmağa alışmadan -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:05 -->-> Daha önceki mesaj 21:04 -- 1 hafta oldu geleli
M mavısandkaan Guest 21 Şub 2014 #4 bence salmayın kafe içinde eilinize alıştır salmadan perdeleri flelan kapatın
R REŞİT KAYA Guest 21 Şub 2014 #7 benim ki ışık kapalı kalmış o teldeyken ışıkta görmediğinden yemde yiyememiş elime döküp uzattığım gibi yemeye başladı
benim ki ışık kapalı kalmış o teldeyken ışıkta görmediğinden yemde yiyememiş elime döküp uzattığım gibi yemeye başladı
D Duygu Nalbant Guest 22 Şub 2014 #8 Ne zaman almıştınız kuşunuzu ? Eğer yeniyse size alışmaya başladığını gösteriyor elinize gelmesi için biraz daha güvenini kazanmalısınız ve zaman ile olur merak etmeyin
Ne zaman almıştınız kuşunuzu ? Eğer yeniyse size alışmaya başladığını gösteriyor elinize gelmesi için biraz daha güvenini kazanmalısınız ve zaman ile olur merak etmeyin