Tamam onu da deneyeyim açmazsa ne yapacağım?Gaga kenarından şırınga ucunu yerleştirin büyük ihtimalle açacaktır
Şimdi denedim ağzına almıyor zorla soktum biraz verdikleri şırınga çok kötü ağzına yüzüne bulaştı ya çok saçma ben nasıl yapıcam bunu tek başımakendi isteğiyle açmaz zaten mecbur zorla içiriceksiniz
gerçekten çok zor ben de ilaç içirememiştim hep üstüne dökmüştü. bi video izlemiştim adam avcunun içine alıp bi parmağıyla kafasına bastırıyodu kuş ağzını açıyodu bi deneyin istersenizŞimdi denedim ağzına almıyor zorla soktum biraz verdikleri şırınga çok kötü ağzına yüzüne bulaştı ya çok saçma ben nasıl yapıcam bunu tek başıma
Yok yapamayacağım ben hayvanı iyileştireyim derken öldüreceğim yapamıyorum gerçekten aşırı zor içim acıyorgerçekten çok zor ben de ilaç içirememiştim hep üstüne dökmüştü. bi video izlemiştim adam avcunun içine alıp bi parmağıyla kafasına bastırıyodu kuş ağzını açıyodu bi deneyin isterseniz
Pet Shoptan yardım isteyinYok yapamayacağım ben hayvanı iyileştireyim derken öldüreceğim yapamıyorum gerçekten aşırı zor içim acıyor
bağırmasına aldanmayın şırınganın ucunu gaganın yanından sokturabilirseniz içirirsiniz vermezseniz de ölebilir yani arkadaşın da dediği gibi deneyimli birilerinden yardım isteyin ya da veterinerdenYok yapamayacağım ben hayvanı iyileştireyim derken öldüreceğim yapamıyorum gerçekten aşırı zor içim acıyor
Başınız sağ olsun çok üzüldümİlgilendiğiniz için teşekkür ederim zorlada olsa ilaçlarını verdik ama maalesef ömrü bu kadarmış bu sabah vefat etti
Başınız sağolsun ya çok üzüldümİlgilendiğiniz için teşekkür ederim zorlada olsa ilaçlarını verdik ama maalesef ömrü bu kadarmış bu sabah vefat etti