İshal ve Yemlik İçine Girme

Chewing41

Yeni Üye
Katılım
23 Eki 2016
Mesajlar
59
Tepkime puanı
0
Herkese selamlar. Cuma günü yani ocak ayının 5 inde yavru bir muhabbet kuşu aldım gagası tamamen siyah neredeyse benim tahminim sanırım 40 günlük civarındadır kuş en fazla.

Daha önce de yavru kuşlar aldım onların ishali 1 güne geçerdi ancak bu kuş eve geleli cuma gününü saymazsak bugün 2. Günü ve hala sulu ve sari yapiyor. Geceleri ise uyurken daha katı ve kurumuş halleri siyah. Aşağıda resimde sol(aşağı) tarafra kurumuş siyah dışkılar sağda(yukarı da) da cıvık dışkılar var. Yeni olduğu için normal mi acaba ishali bukadar uzun suren kuş hatırlamıyorum daha küçük olduğundan kaynaklımidir sorun.



Diger bir sorun ise surekli kafasını yemligin içine sokuyor. Aldığım yerde çok hareketli canlı idi evde kafeste de genel olarak canli tuneklere atlıyor tellere tırmanıyor yeri eşeliyor ama çoğunlukla da kafasını yemlige gömüp duruyor böyle nedendir acaba.

 
aynı sorun benim kuşumdada var. ben şuanlık kafasını gömme işini yemlikleri içeriyi alarak çözdüm. Bu seferde tüm yemi içeriye döküyor :)
 
aynı sorun benim kuşumdada var. ben şuanlık kafasını gömme işini yemlikleri içeriyi alarak çözdüm. Bu seferde tüm yemi içeriye döküyor :)

Doğrudur küçükken daha bi yaramaz oluyorlar belki ondan yapiyolardir bazen küsuyormu da böyle yapıyor diye düşünüyorum
 
3-5 ay önce aldığım dişi kuşum yemlik içinde eşeleniyor ve içinde uyuyordu.Kafesten sıkıldığı veya ilgi istediği için yemliğin içine giriyor.
 
Benim kuşum dışarı çıkmak istediğinde yemliğe giriyor. Şeffaf olduğu için oradan gecebilmeyi deniyordu. Sizinki de belki bu yüzden yapıyor olabilir.
 
Geri
Üst