Yemesinde içmesinde sıkıntı yok. Çok hafif bi halsizlik var gibi. Dişi olduğu için zaten normalde de pek hareketli bi kuş değil, ara sıra oyun oynuyo, kur yapıyo vs. Dal darı versem sıkıntı olur mu?Evet diski sulu. Yemesi içmesi neşesi nasıl
Bu probiyotik ne aralıklwrla damlatılmalı ben şimdş trendyoldan alıcam Röhnfried entrobac yazıyor benimkide ishal ve halsiz maalesef haşlanmış patates verdim şimdilik birde yem olarak eski yemine geri dönğcem bulamamıştım ondan kaynaklı olduEvet daldarı verebilirsiniz. Ama ishal önleyici değil. Haşlanmış patates te verebilirsiniz. Ama en önemlisi probiyotik entrobac kullanması lazım haftada bir.
Teşekkür ederim ama en kaliteli yemi de denedim yemiyor maalesef vitamin de veriyorumYem olarak versele laga da baya içeriği zengin. Bitince eski yemi onu da tedarik edebilirsiniz. Şimdi probiyotik haftada bir veriyorsunuz yarım suluga mercimek tanesi kadar. Ama bunun yanında yine bağışıklığı guclendirici multivitamin gervit te alırsanız çok daha iyi olur.
Birde aspur tohumunu hafta da 1 kez yemine mi karıştırıp veriyoruzPetshoplardaki vitaminler maalesef ise yaramıyor eğer ordan aldıysanız.yem konusunda seciciyse o zaman eski yeme devam
Probiyotik entrobac damla seklinde değil toz halinde.kullanma kılavuzu içinde yazıyor ayrıca. Geçmiş olsun.
Ben komple yemine karıştırıp veriyorum ama ölçüsü var. Aspur oranı yüzde 50 yi geçmeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz.cunku yemlerinin içinde zaten aspur var.Birde aspur tohumunu hafta da 1 kez yemine mi karıştırıp veriyoruz