Ilk günlerde olur böyle stresten dolayı aspur verebilirsiniz vede suluğına bir çay kasığından biraz az kuru Türk kahvesi koyabilirsiniz
Ilk günlerde olur böyle stresten dolayı aspur verebilirsiniz vede suluğına bir çay kasığından biraz az kuru Türk kahvesi koyabilirsiniz
Ben bu tür durumlarda yemliğine sadece kanarya yemi(aspur) koyuyorum ve düzeliyor.
Ilk gunlerde yeni geldigi ortamda yem yememesi gayet normal. Kendi haline birakin. Hayatta kalma içgüdüsü galip gelip yem yemeye baslayacaktir. Yem yemesini sağlamak gibi bi seçeneginiz yok. Yersiz telaş ediyorsunuz. Kolay gelsin gule gule besleyin
Ishali ileri boyuttaysa suyuna katilan damlalardan var onlardan kullanabilirsiniz. Ben sahsen avidiarenin ishal icin olanin kullaniyorum. 2 gündür hiç mi yemedi ? Yem kabuklari var mi yemlikte ?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:33 -->-> Daha önceki mesaj 03:32 --
Bir de gagasinin kenarlarinda mantar mi var ? Bana mi oyle geliyo?
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ishal ilacini agzina damla olarak damlatirsaniz doz aşımina girer bu. Daha ciddi problemlere neden olabilir. Yiyosa biraz biraz ona yetiyodur o. Peki ya gagasindaki sey ,mantar ?
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vitaminle ishalin ne alakasi var ki ? Bence ishal ilacini prospektusunde yazdigi sekilde suluğuna ilave edin. Eger yedirebiliyorsaniz haşlanmiş patates verin. Yem olarak da aspur verin.