Emin Güleç
Yeni Üye
valla dogru söylüyorsunuz da 1 yıldan beri aynı tüneklerim var arada çıkarıp zımparalıyorum. O tüneklerde 3 kuluçka geçti fındık dalından yapılma onlar hiç bir zararını görmedim, hayvanlar dısarı çıktılarmı o çıkıntı yere konmayı çok seviyorlar ben de ondan kesmedim ama insanın gözüne çarpmıyor degilMaşallah çok tatlı.. emin bey o tünek bence pek sağlıklı degil petshoptan tahta tunek alsanız daha iyi olur bence çünkü tam yuvarlak değil kuşun ayagında sıkıntı yapar.. O uç kısmıda gözüme gözüme batıyor yontmanızda fayda var..
çok teşekkür ederim arkadaslar, valla evde 1 çiftle başladım 8-9 ay sabrettim. Ardından yavrularım gelmeye başladı. İlk kuluçkada 6 yumurta oldu. 4 ü çıktı yumurtadan. Anne bakamadı hepsi öldü . İkinci kuluçkamız geçtigimiz kasımda oldu. Yavrulardan biri fotografta zaten (Dino). 4 tane yumurtamız oldu. 4 ü de sağlıklı olarak büyüdüler maşallah. Şimdi de ocak ayının sonunda bir kuluçka daha oldu 5 tane yumurta geldi. ilk yavrumuz şubatın 2 sinde çıktı. Şu anda yaklaşık 16 -17 günlükler maşallahları var.