karadag
Yeni Üye
İyi akşamlar forum ailesi. Bende bugün ilk kuşumu sahiplendim .Henüz minik bir yavrum var. Küçük kız kardeşim sağolsun bana bırakmadan kuşumuza "Nane" adını verdi. Dişimiz artık evimizin nanesi oldu Evdekiler baya ilgililer umarım hep boyle sürer.Sizlerinde tavsiyesi ile Kordon Kafes'ten kafesimi sipariş ettim,biraz ucuzdu sanırım bununla orantılı olarak düşük kaliteli oluyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı oldu. Olsun bakalım henüz acemiyiz ilk kuşumuz ondan böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz.Neyse buradan sonraya resimlerle devam edelim.
Kargomuz ilk olarak gelir ve içinden çıkan kafesi yavaş yavaş toparlarız.
Ve sıra hanımefendilerini kafesine alma çabalarımıza gelir
Buda bonus olsun
Güncel halimiz bu şekilde kafes düzenimiz biraz zayıf sanırım. Önerilerinize yorumlarınıza açığım. Düşüncelerinizi söylerseniz benim için güzel tecrübeler olacağına inanıyorum. Bu arada o kız kardeşime kuşla konuş ilgilen dediğim için başında ders çalışıyor
Levent ACAR abimize çok teşekkür ederim bana çok güzel bir kuş sahiplendirdi ve tavsiyelerde bulundu. Kısa sürede daha çok bilgilenip kuşumu daha güzel bir alanda besleyeceğim
Kargomuz ilk olarak gelir ve içinden çıkan kafesi yavaş yavaş toparlarız.
Ve sıra hanımefendilerini kafesine alma çabalarımıza gelir
Buda bonus olsun
Güncel halimiz bu şekilde kafes düzenimiz biraz zayıf sanırım. Önerilerinize yorumlarınıza açığım. Düşüncelerinizi söylerseniz benim için güzel tecrübeler olacağına inanıyorum. Bu arada o kız kardeşime kuşla konuş ilgilen dediğim için başında ders çalışıyor
Levent ACAR abimize çok teşekkür ederim bana çok güzel bir kuş sahiplendirdi ve tavsiyelerde bulundu. Kısa sürede daha çok bilgilenip kuşumu daha güzel bir alanda besleyeceğim