Sizce sarı olan kaç aylıktır kahraman bey forumda bunun üzerine çok fazla yorum yapıldı Bi sonuca varamadık isterseniz daha yakın çekim resimler atabilirimMaşallah
Çok teşekkür ediyorlar sizehey maşallah renklere bak
TeşekkürlerMaşallah.
açıkçası bu mutasyonlarda tahmin etmek çok ama çok zor. 3 yaşında olup da daha 7-8 aylık kuş gibi gösteren dahi gördüm ama tahminim en fazla 3 aylık gibiSizce sarı olan kaç aylıktır kahraman bey forumda bunun üzerine çok fazla yorum yapıldı Bi sonuca varamadık isterseniz daha yakın çekim resimler atabilirim
Şöyle söyliyim size erkek kuşum da küçük benim 3.5-4 aylık civarı birbirlerine yem kusuyorlar kaşıyorlar vs erkek kuşum ayak atıyor dişi de hafiften eğiliyor ama tam anlamıyla kuyruğunu kaldırmıyor hani 2-3 aylık yavru dişi kuş bunu yapar mı eğilip hafiften kuyruk kaldırmak gibiaçıkçası bu mutasyonlarda tahmin etmek çok ama çok zor. 3 yaşında olup da daha 7-8 aylık kuş gibi gösteren dahi gördüm ama tahminim en fazla 3 aylık gibi
tamam teşekkür ederim bekliyorum çiftleşme olursa da takmıyım mı yuvalığını ?4 aylıkken ilk kuluçkasına başlayan dişim olduğunu bilirim. yuvalık takmak için acele etmeyin en az 7 aylık olsunlar yoksa problem yaşayabilirsiniz
teşekkürleryumurta görmediniz sürece takmayın