İlaç kullanımı

Tolga4141

Yeni Üye
Merhabalar 1.5 yaşında yakışıklı oğlum 1-2 gündür kabarık ve halsiz duruyor ağzında bir koku var gibiydi her zaman gelmiyordu koku. Dün ağzında salya vardı bugün veterinere götürdük. Dışkısına baktı ve röntgen çekti. Yarım Suluğa 2 damla Flagyl antibiyotik şurup ve ağzına 1 damla mikostatin damlatmamızı söyledi. Bunlarla birlikte ateşi olduğunu bu yüzden tanacetum parthenium ağıza sabah akşam 1 damla kullanmamızı söyledi. Kursak mantarı ve solunum yolu enfeksiyonu olabilir bağırsaklarında gaz var dedi. Sizce bu ilaçlar birlikte kullanılmalı mı yoksa ters etki yapar mı?

Son düzenleme:
Merhaba,
Kuşunuzun güncel videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını paylaşınız.

Merhaba,
Kuşunuzun güncel videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını paylaşınız.
İlaçların birlikte kullanılmasında sakımca yok. Teşhisin de doğru olma ihtimali yüksek. Yarım suluğa 2 damla çok az 5 damla damlatın flagyle

Son düzenleme:
İlaçların birlikte kullanılmasında sakımca yok. Teşhisin de doğru olma ihtimali yüksek. Yarım suluğa 2 damla çok az 5 damla damlatın flagyle
Sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın selçuk bey. Mikostatin 3 gün kullanımı sonrası yutkunma hareketi,kusma ve koku azaldı hatta bitti diyebilirim hiç yapmadı bugün. Bugün konuşmaya başladı enerjisi düzeldi sizce devam etmeli miyim 2 gün daha ilaca yoksa sadece flagyl önerdiğiniz şekilde devam edip probiyotik vitaminle bitirmeli miyim?

Sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın selçuk bey. Mikostatin 3 gün kullanımı sonrası yutkunma hareketi,kusma ve koku azaldı hatta bitti diyebilirim hiç yapmadı bugün. Bugün konuşmaya başladı enerjisi düzeldi sizce devam etmeli miyim 2 gün daha ilaca yoksa sadece flagyl önerdiğiniz şekilde devam edip probiyotik vitaminle bitirmeli miyim?
Keinlikle devam edin en az 3 gün. Suyuna probiyotik ve vitamin de katın 2 gün. Sonra vitamini kesip 15 gün üstüste probiyotiğe devam edin. İlaçlı suya diğerlerini katabilirsiniz.

Geri