Merhaba iki tane dişi kuşum var bir tanesini erkek diye almıştık ama dişi çıktı sonradan kuşun fotoğrafını koydum. Çiftleşmeden birkaç gün sonra mavi kuş yumurtladı. Yumurta boş mudur?
Zaten yumurtayı yapan mavi kuş, biz sarı olanı alırken maviye eş olarak almıştık sonradan kuşçuya götürdüğümüzde dişi olduğunu öğrendik sarınında. Geçen günde çiftleşirken görüncede sormak istedim. Bildiğim kadarıyla dişiler eşi olmadan yumurta yapabiliyor sanırım yumurta boş yani. Fotoğrafını bıraktım aşağıya.Yani mavi olan kuş da mı dişi? Onunda fotoğrafını ekleyin lütfen.
İki dişiden nasıl döllenme olsun ki, erkeksiz yavru olmaz...
Pek net değil ama en eski bulabildiğim fotoğraf bu. Bundada kahverengi sanırım.Evet yumurta boştur. Döllenmiş yumurta değil çünkü. Sadece kızgınlık yumurtası yapmış.
Birde sarı kuşun ceresi böyle kahverengi olmadan önceki fotoğrafı varsa bakabilir miyim? Küçüklük ya da dediğim gibi özellikle ceresi kahverengi olmadan önceki hali olsa iyi olur
İki dişide birbirine kur yapabilir. Ama yumurtalar boş olur haliyle. Yapacak bir şey yok maalesefKuşunuzun ikisi de dişi
Tamam çok teşekkür ederim peki kafesteki yumurtayı çıkarayım mı?İki dişide birbirine kur yapabilir. Ama yumurtalar boş olur haliyle. Yapacak bir şey yok maalesef