Merhaba Ustatlarım abilerim ablalarım bu konuda tıkla paylşayıgım kuşum var ama bir koku problemi çekiyorum yoğun ve odayı havalandırdıgım halde zorla geçen bir koku kuşumu kokladıgım da kuşumda bir koku yok kafesimide temiz tutuyorum tokatta bulundan petshop a danıştım bu konuyu iç parazit olabilecegini ve antibiyotik kullanmam gerektigini söyledi ne kadar doğru olabilir. Kuşum için elimden gelenin en iyisini yapmak isterim boşuna antibiyotik de içirmek istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim
Artık olarak petshop sahibi Elegant Cat Silika Kedi Kumu kullanarak dışkı kokusu engelleyecegimi söyledi. Önerir misiniz.
Ve arada bir aksırıyor elimde oldugunda aksırdıgında burnuncan sıvı fıskırttıgını hissedebiliyorum.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:18 -->-> Daha önceki mesaj 17:42 --
Araştırmaya koyuldum başka bir petshopla görüştüm yemimden kaynaklanabilecegini söyledi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Artık olarak petshop sahibi Elegant Cat Silika Kedi Kumu kullanarak dışkı kokusu engelleyecegimi söyledi. Önerir misiniz.
Ve arada bir aksırıyor elimde oldugunda aksırdıgında burnuncan sıvı fıskırttıgını hissedebiliyorum.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:18 -->-> Daha önceki mesaj 17:42 --
Araştırmaya koyuldum başka bir petshopla görüştüm yemimden kaynaklanabilecegini söyledi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son düzenleme: