öldüresiye kavga

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yabumisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yabumisa

Meraklı Üye
4 adet yavruları olan dişi kuşum inanılmaz agresif tavırlar sergiliyor erkeğini sürekli dövüyor ama nasıl dövme kafesin tabanında top şeklinde dönerek boynuna dalıyor zor ayırdım
erkeği farklı kafese koydum .
neden dişi erkeği öldürmek istercesine döver anlam veremiyorum tecrübelerinizle desteklerinizi beklerim

hocam kıskançlık olduğunu sanmıyorum erkeğin yavrularla hiç alakası yok ilgisizliği olabilirmi kavga sebebi
-dişi sanki yetmiyor tek başına yavrulara
-ayrıca her 2 kuşumda kızışmış durumda

Dişiye iyi bakarsan yavrulari büyütür..6 7 tane olsa bile büyütür rahatlıkla...

CPH1909 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 adet yavruları olan dişi kuşum inanılmaz agresif tavırlar sergiliyor erkeğini sürekli dövüyor ama nasıl dövme kafesin tabanında top şeklinde dönerek boynuna dalıyor zor ayırdım
erkeği farklı kafese koydum .
neden dişi erkeği öldürmek istercesine döver anlam veremiyorum tecrübelerinizle desteklerinizi beklerim
Bizim komşumuzun çifti vardı dört tane yavru bakarken çok kötü kavga çıkmıştı erkeğin gagası kırılmıştı

anneye banyo yaptırdım kızgınlığı gitsin diye
anneyi diğer kafese alıp erkeği yavruların yanına bıraktım besleyecekmi diye yavrular ses edince erkek yuvalığa girdi ama ilk çıkan yavru kuşa gaga attı ufaktan yaraladı
anneyi tekrar koydum erkek kuşa hiç tahammülü yok erkeği serbest bıraktım enerjisini uçarak atsın diye annenin bulunduğu kafesin üstüne konduğunda anne buna bile tahammül edemiyor kafesin içerisinde dalmaya çalışıyor dışardaki kuşa
neden böyle oldular aklım almıyor

Geri