Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muhabbet kuşumu yeterınce besleyemedıgımı dusunuyorum. kafeste cok sakın duruyo ve tuy kabartıp kendını yoluyo.ancak yem yemesi gayet ıyı gecenlerde petshopun bırı yumurta havuc karısımı yapmıstı ondan aldım ancak bır turlu onu yedıremedım ne yapabılırım .
Kuşunuz dişi galiba. Birde popo kısmı şiş duruyo, kanatlarıda biraz düşmüş. Eğer dişiyse yumurta olabilir. O sebepten durgunlaşmış olabilir. Önden resimi varmıydı.
İlk resimdeki gibi dişi kuş yumurtlayacağı zaman kanat uçları kuyruk hizasına doğru düşer ve poposunun üst kısmı şişmeye başlar. Bazende bu belirtilerle beraber poposundaki tüylerde dökülmeler olur.
Aldığın erkek 1 yaş civarı olursa iyi olur. Bence senin dişi kuşuda yanında götür ve erkeğin yanına sal ve onları bi süre izle.Senin kuşla anlaşan bir erkek alırsan daha kısa zamanda yavru alabilirsin.Tabiki birde yuvalık gerekecek. Geniş içi folluklu olab yuvalıklardan almanı öneririm.