3 aya yeni gireceğini sanıyorum. Tarihi elimde ama hatırlamıyorum. Annesi küçüklüğünde çok sakındı bu yavruyu. Beni hiç yaklaştırmıyordu. Bir kaç defa gördüğüm yöntemlerle sünger falan denedim. Ama annesi çıkarttı. Sonra tüyleri tamamlandı. Başkasına veremedim güvenemedim. Bende duruyor. Gene bir kaç kez denedim sünger ile. Bu seferde kendisi çıkardı. Şu saatten sonra kimsenin umudu yok düzelmesinden yana. Leğene tel koyduk. Yemini suyunu koyduk. Ayna koydum tutunsun diye. Aramızda çok iyi. Kapağıda hep açık duruyor. Uçup yerine geliyor. Ama bazen nadir olsada çakılıyor yere. Bir şeyler denersem ayağı düzelir mi. Şu saatten sonra ameliyat mı gerekir. Her gideceğim yere götürüyorum. Saatlerce yol çekmek zorunda kalıyor. Evde bırakamıyorum uçupta geri yerine gelemezse aç kalırsa diye. Kafese koysam zemin kaygan kıpırdayamaz. Altında telli kafesimde yok. Gittiğim yollarda 5 saatlik yollar. Birde sadece bu kuşu götürmüyorum. Annelerin beslemediği yavru kuşlarıda götürdüğüm için tutacak elim kolum kalmadı malesef