Ahmed Demir
Onursal Üye
Karar sizin benim yavru almak icin acelem yok onun icin disardalarEve gideyim de size kafesin resmini atayım öyle yorum yapalım salayım mı salmayayım mı
Karar sizin benim yavru almak icin acelem yok onun icin disardalarEve gideyim de size kafesin resmini atayım öyle yorum yapalım salayım mı salmayayım mı
Anladım, benimde acelem yok ama işte hevesKarar sizin benim yavru almak icin acelem yok onun icin disardalar
Bide acelen olsaAnladım, benimde acelem yok ama işte heves
Kızmayın bana ne yapayım karadenizliyimBide acelen olsa
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok da niye kızalimKızmayın bana ne yapayım karadenizliyim
Uğur ustama sordum, yukarıdan aşağı dikdörtgen büyük geniş olur mu dedim olur deyince bende yine böyle aldım. Bununla hiç uğraşmadım yuvalık yeri de var ve kafesi çok sevdiler erkek direk yuvalık girişini kemirdi dişi yuvalığın ayağına çıktı salıncakta sallandılar şimdi de salıncakta uyuyorlar. Tünekleri tahta yaptım Üretim kafesleri gerçekten bana çok klasik geliyorNiye uretim kafeslerinden almadinki madem yeni aliyorsun
1000 lira cook bunlara benceBugün çok güzel bir çift gordum alacaktim ama 1000 tl fiyat cekti yuhh dedim aha cift bu
iki uc haftaya banada erkek jumbo lazim olacak gibi fiyatlar uçukBencede cok
Damizlik kahraman beyden aldiginiz erkek gibi birsey olsa fena olmayacakYavrumu damizlikmi o dedigin surede show kirigi yavrularim yeme dusecek
O erkekgi cok begeniyorum masallah nazar degmesinOnun yavrusu dusecek yeme mor olani diyorsun dimi