enescakar
Yeni Üye
Yaklaşık 2 hafta önce ötmeyi ve konuşmayı bıçak gibi kesti. O zamanlar poposunda biraz şişlik vardı ve hep tümörden şüphelendim. Bahsettiğim şişlik şuanda inmiş, azalmış durumda. Yavaş yavaş da olsa artık ötmeye ve konuşmaya başladı. Ayrıca omzumda durduğunda eğer ortam çok sessizse ve odaklanırsam nefes alırken yavru muhabbet kuşu gibi her nefes alışında "vik, vik" sesi duyuyordum. Artık o sesi de eskisi gibi duymuyorum. Ve şuanda ki en önemli olduğunu tahmin ettiğim sorunlardan biride, dışkı yapışması. Başlarda bembeyaz bir dışkısı vardı, normal rengi yeşile döndü fakat çok fazla cıvıktı. Sonrasında normal kıvrımlı dışkılamaya başladı fakat gözlemlerimde hala daha sıvı oranın fazla olduğunu görüyorum. Dışkı dağınık değil, yuvarlak kurabiye gibi fakat dışkının etrafında bi sıvı mevcut. Şuan da vitamin takviyesi yapıyorum. Son olarak eklemek isterim ki bu olaylar başlamadan önce biraz kilo almıştı. Şimdilerde elime geldiğinde yada dayanamayıp sevmek için avuçlarıma aldığımda muhabbet kuşu değilde karga tutuyormuşum gibi geliyor. Aynı şekilde ayaklarıda biraz şiş sanki?
ek bilgi: Kuş 2 yaşına girdi, şuanda 8 yavrusu var ve yeme düştü düşecekler.
ek bilgi: Kuş 2 yaşına girdi, şuanda 8 yavrusu var ve yeme düştü düşecekler.