ArminaDalyaTürk
Meraklı Üye
Bu tarz durumlarda yeni konu açmak yerine eski konudan devam etmek daha mantıklı gelişim sürecini takip etmek açısından. Sirke kullanmaya devam edin. 4-5 gün kullandıktan sonra probiyotik başlayın. Gelişmeleri yazın. Poposunu da fısfısla yıkayarak temizleyin.
Ben sizden cevap Beklerken 1 gün sirke vermedim zarari olabilir diye fakat artik devam ediyorum bir sey olurmu ? 1 gün ara verdim yani kullandim biraz sonra bir gun.ara verdim ve devam ettim toplam 4 gün kullandım artik bu gunden itibaren probiyotiğe başlıyorum yarim suluga mercimek tanesi kadar atıyorumDevam edin toplam 5 gün. Diazyme olur
Dal darının zararı olmaz sulu dışkıya iyi gelir. Patates veriyor musunuz?Ben sizden cevap. Beklerken 1 gün sirke vermedim zarari olabilir diye fakat artik devam ediyorum bir sey olurmu ? 1 gün ara verdim yani kullandim biraz sonra bir gun.ara verdim ve devam ettim toplam 5 gün kullandım artik bu gunden itibaren probiyotiğe başlıyorum yarim suluga mercimek tanesi kadar atıyorum
Bunu okuduğunuzda suyu vermis olurum birde yarin kuslarimin dal dari günü vereyimmi ? Zarari olurmu?
Yok su anda 4 gün sirke kullandim dizaymeye gectimDal darının zararı olmaz sulu dışkıya iyi gelir. Patates veriyor musunuz?
İlaç başka beslenme başka. Yorumumu yazmıştım zaten ilk konu açıldığında. Uygulamanızı öneriyorum.Yok su anda 4 gün sirke kullandim dizaymeye gectim
Benim kuşlarım sebze ve meyve tuketmiyor cok korkuyorlar nasil alistiracagim öneriniz varsa söyleyin?İlaç başka beslenme başka. Yorumumu yazmıştım zaten ilk konu açıldığında. Uygulamanızı öneriyorum.
Sağlıklı sağlıksız her kuşun mutlaka sebze meyve yemesinden yanayım. Gerekli mineral ve vitaminler olabildiğince doğal yollardan sağlanmalı. Kuşun kafes tellerinin arasına sokabilirsiniz, elinizle uzatabilirsiniz.Benim kuşlarım sebze ve meyve tuketmiyor cok korkuyorlar nasil alistiracagim öneriniz varsa söyleyin?
Devam edin toplam 5 gün. Diazyme olur
mesajima bir bakabilirmisiniz soru sordumdaBu tarz durumlarda yeni konu açmak yerine eski konudan devam etmek daha mantıklı gelişim sürecini takip etmek açısından. Sirke kullanmaya devam edin. 4-5 gün kullandıktan sonra probiyotik başlayın. Gelişmeleri yazın. Poposunu da fısfısla yıkayarak temizleyin.
Dizaymeye kac gun devam edecegim? Bu gunde dahil 4 gun dizayme kullandim ve daha oncede 4 gun sirke kullandimBıkmadan usanmadan mamasına falan katın zamanla alışırlar.
kuşlar genellikle bizler bişey yerken meraklı meraklı geliyorlar tabağımıza konuyorlar veya elimize siz yerken onun dikkatini çeker benim kuşum ağzımda önümde bişeyler görsün hemen gelir yemeye başlar korkuları da oluyor ama onun korktuğu şeyleri ben yiyince güven hissedip hep yedi arsız oluyorlar )) annelik duygusu gibiBenim kuşlarım sebze ve meyve tuketmiyor cok korkuyorlar nasil alistiracagim öneriniz varsa söyleyin?
devam edin onu ilaç değil probiyotik zaten sürekli verebilirsiniz selçuk abi öyle söylemişti bana da direncini arttırırDizaymeye kac gun devam edecegim? Bu gunde dahil 4 gun dizayme kullandim ve daha oncede 4 gun sirke kullandim
Doz aşımı yoktur. Sürekli kullanmanızda bile sakınca yokDizaymeye kac gun devam edecegim? Bu gunde dahil 4 gun dizayme kullandim ve daha oncede 4 gun sirke kullandim