Ayhan OTÇUOĞLU
Süper Moderatör
Antibiyotik sonrası probiyotik uygulamak gerekir. 3 gün uygulayın. Toparlaması gerekir toparlamadıysa başka sorun vardır.
peki abi cok sagol linki goremedim abiMikail Kardeşim.
Aşağıdaki linkte youtube kanalım var. Orada videosu var. Kuru Maya bakkalda bulunur 1 TL. Onu nasıl kullanacağınız videoda anlatılıyor.
peki abi cok sagolasin Allah razi olsunkanala girin orada daha çok videolar var.
suan ayirma yontemi uyguluyorum disiyi atmadan degistirim ozamn ne zamandir degisitirim diyorum petshopcular yumurtlamaz yerini yadirgar felan diyolardi korktugumdan degistiremiodum bide hocam benim kuslar duvarda asiliydi bu kafesler galiba buyuk oluyo duvara asamam heralde yer degisikliginde bi sorun yaratirmi15 gunde alısırlar
hocam k.bkma bisey olursa sor demistin ya aklima takildi ben kuslari ayirdim ya 2 haftaligina kimi gormeli dio kimi gormemeli dio kafam karisti hangisi dogru abiRica ederim kardeşim kafana takılan bir şey olursa yazarsın elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım inşaAllah
kardeşim görmeseler daha iyi ama ses olabilirhocam k.bkma bisey olursa sor demistin ya aklima takildi ben kuslari ayirdim ya 2 haftaligina kimi gormeli dio kimi gormemeli dio kafam karisti hangisi dogru abi
tmm hocam hemen duvara asiyorum erkegi bende bu sitede bi konuda okumustum ona gore koymustum resimde attim siz bisey demeyince demekki gormeli birbirlerini dedim cok sagol abi hemen yaziyosun cevap veriyosunkardeşim görmeseler daha iyi ama ses olabilir
valla hocam cok tesekkur ederim size demekki yanlis yapiomusum hayvanda hicbi degisiklik yoktu hemen gormemesini sagladim yarim saat sonra baktim erkek yuvaliga girmis tikir tikir nabio artik bilmiyorum vee hic sesi cikmayan hayvan enerji patlamasi yasion suan ciftlesme seside actim insallah boyle devam eder Allah razi olsun hocam insallah saglikli saglik bol boll uretim yaparsiniz hepinizde yine sonuclari paylasirim ins cekiniyorum yazmayada artikkardeşim görmeseler daha iyi ama ses olabilir
inşaAllah daha iyi neticeler alırsınız sıkıntı yapmayın yazım burdan bildiğimize cevap veririz inşaAllah. Hayırlı yavrularını alırsınız inşaAllahvalla hocam cok tesekkur ederim size demekki yanlis yapiomusum hayvanda hicbi degisiklik yoktu hemen gormemesini sagladim yarim saat sonra baktim erkek yuvaliga girmis tikir tikir nabio artik bilmiyorum vee hic sesi cikmayan hayvan enerji patlamasi yasion suan ciftlesme seside actim insallah boyle devam eder Allah razi olsun hocam insallah saglikli saglik bol boll uretim yaparsiniz hepinizde yine sonuclari paylasirim ins cekiniyorum yazmayada artik
peki hocam eyvallah tesekkurler tekrardaninşaAllah daha iyi neticeler alırsınız sıkıntı yapmayın yazım burdan bildiğimize cevap veririz inşaAllah. Hayırlı yavrularını alırsınız inşaAllah
rica ederim kardeşimpeki hocam eyvallah tesekkurler tekrardan