blackeaglemurat
Meraklı Üye
Çok teşekkür ederim peki anlaşmaya başladığında yuvalık takıyım mıYeni geldiğinden dolayıdır bikaç gün sonra düzelirler. Ve dediģiniz gibi dişi erkeği sevmişse erkek onunla ilgilenecektir. Erkek şu anda kafesteki üsütlüğü sağlıyor.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vitamin mama falan veriyorum sürekli yem vitakraftın koyuyorum zaten dişi tüy dökmeye başladı 2 gündür falan onu nasıl azalta bilirimkardeşim anlaşmaları belki 3 belki 5 ayı bulacak sen şimdilik mama vitamin beslenme bakım temizlik onları düzenlice yap ve fazla rahatsız etme onlar zamanla eş tutacaklardır hareketlerinden anlayacaksın zaten
Mama hazır aldım kuru mama dikkat ediyorum yiyorlar içine havur ve maydonoz sapı koyup veririm o zamanHavuç ve maydanoz sapı verebilirsiniz yeni tüylerin daha güzel çıkmasına yardımcı olacaktır zaten bunları mamaya katıpda verebilirsiniz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yulaf yemine karıştırıp veriyorum ayrı mı veriyim Yoksa. Bide kuru mama aldım hazır ona karıştırıp veririm havucu falanfuad haklı.
b vitamini takviyesi , yulaf , havuçlu yumurta mamasıda kolay atlatmasını sağlıyor diye biyerde okumuştum
2 tünek var sadece yuvarlak salıncakta hoşuna gidiyor diye duruyordu onuda çıkarırım1 hafta sonra yuvalığı tak ayrıca süsleri o yuvarlak salıncağı vs kaldır sadece tünek koy o da ikiyi geçmesin keyifli hobiler
Umarım olurlarOlur olur ikiside kızışmış ancak sabretmek gerekiyor oda uzun zaman alır
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi