kuşlar yüksek sesli bi odada bulunuyor olabilir mi çocuk falan varsa ani hareketlerden gürültüden korkmuş olabilirler sakinleştirmeye çalışın kuşlarınızı varlığınıza alıştırın yanlarında oturun sakince konuşun sularını vs değiştirirken korkutmadan yapmaya özen gösterin
Bekarım Aksine Kullanılmayan Odadalar Yem ve Temizlik İçin Geçerim Odaya Yanlarına Çok Korkaklar Bide Sanırım Tüydeler Suan Bana Tüy Döküyorlar Gerekli Vitaminleride Aksatmadan Veriyorum.
Büyük ihitmalle kuş çifti yumurta yapacak. Dişi kuşunuza protein ve kalsiyum takviyesi yapmada dikkat edin yumurta ve mineral blok gibi şeyler verin yumurta yaparken fazlasiyla kalsiyum harcarlar. Kalsiyum düşüklüğü kemiklerde erime yapar ve felce yol acailir. Yumurta ve mineral blok gibi besinler kalsiyum takviyesinde etkili olacaktır.
Dediğim gibi yuvalıga giriyorlarsa büyük ihtimal yumurta yapacaklardır. Dişi kuşun kuyrugunda asagi yukari hareket veya kanat düşüklüğü var ise yumurtasi olduğu belirtisidir. İyi günler dilerimBeslenmede sıkıntı yok herşeyleri tam beslenme programı ve vitamin çizelgesi aşağıda fotoda mevcut.
Taubenfit - 50 veriyorum haftada 1
Dediğim gibi yuvalıga giriyorlarsa büyük ihtimal yumurta yapacaklardır. Dişi kuşun kuyrugunda asagi yukari hareket veya kanat düşüklüğü var ise yumurtasi olduğu belirtisidir. İyi günler dilerim
Neyden korkuyorlar acaba? Korktukları şey etraflarında olduğunda strese sokar ve hastalanmalarina neden olur. Korktuğu cisim varsa onları bir an once tespit etmenizi tavsiye ederim. Bazı kuşlar koyu renklerden korkabilir. Veya ani hareket eden şeylerden korkabilir. Tespit edip uzaklaştırmalisinizAma korktukları için kaçıyorlar yuvalığa onu kessin biliyorum