Altına imzamı atarım bu sözünCanlı hayvan satın alacaklar psikolojik testten geçirilip belge verilmeli.
Bu tarz zorbalıklarla o parmak kadar hayvanlara yapılan işkenceden öte bir şey değil kusura bakmayın ama gerçekten ben sizin yerinizde olsam beslemezdim.Dişi muhabbet kuşumu zorla sokuyodum kutuya çıkıyordu bugün yine zorla soktum çıkmadı çımarmaya uğraştık ama çıkmıyor gagalıyor gibi bi ses geliyor ama çıkmıyor ötüyor kutuda ne yapmalıyım 1 ay zamanı varmış çiftleşmeye .
Eğer dediğin durum zorla yuvalığa sokmaksa kusura bakma ya bir daha buraya yazma, yada git o yuvaya sen gir. Psikopat mısın, aklından zorun mu var? Sen kuş beslemeyi zorbalık, kişisel egolarını tatmin ya da senin oyuncağın mı sanıyorsun? Önce git akıl ve ruh sağlığını kontrol ettir. Eğer İstanbul'daysan kuşu da kaç paraya aldysan 50 lira fazlasına bana sat. Bir daha da kuş falan bakma sen. İstiyorsan özelden yaz adresini, numaranıDişi muhabbet kuşumu zorla sokuyodum kutuya çıkıyordu bugün yine zorla soktum çıkmadı çımarmaya uğraştık ama çıkmıyor gagalıyor gibi bi ses geliyor ama çıkmıyor ötüyor kutuda ne yapmalıyım 1 ay zamanı varmış çiftleşmeye .