Çığlıklar, ısırmalar.. Kafamda deli sorular?

Hank Moody

Yeni Üye
Katılım
15 Ağu 2019
Mesajlar
72
Tepkime puanı
13
Merhaba arkadaşlar.
9 aylık oldu Şımarık. Son 1 2 aydır özellikle aşırı ötmesi var. Melodik ya da taklit olsa anlayacağım ama direk kulak tırmalayacak şekilde. Gün içerisinde kafeste tutamıyoruz zaten. Kafeste iken ötmesini anlıyoruz fakat sonra omzumuza geldiğinde de yine aynı şekilde kulak tırmalayan bir ses çıkartıyor.
Bir diğer konu ise ısırma. Beni ısırmasa da kardeşimi ve babamı ve özellikle dudak ve parmak kenarlarını kanatacak durumda ısırması olabiliyor. Onunla konuşulduğu zaman pek bir ısırması yok ama bir an bile durduğunuz sıra ısırıyor. Dediğim gibi bana hiçbir zaman böyle yapmıyor. Genelde de parmaklara kur yapma girişiminde, bir süre sonrada yem kusuyor.
Bunlara tek mantıklı yorumum kızgınlık durumu. Lakin bunlar yanına eş aldıktan sonra düzelir mi ya da başka bir sorun mu var?

Ses ve ısırma durumu gerçekten sinir bozucu bir hal alıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
 
Bütün bunları kızıştığı için yapıyor. Yanına eş alın düzelir. Ya da eş almak istemiyorsanız elma yedirin kızgınlığını alsın..
 
Bütün bunları kızıştığı için yapıyor. Yanına eş alın düzelir. Ya da eş almak istemiyorsanız elma yedirin kızgınlığını alsın..
Bir arkadaşımda var 8 aylık dişi. O da küçük daha diye bekleyeyim diyorum en azından dişi 1 yaşına biraz daha yaklaşın diye. Lakin artık aşırı derecede cozurttu. Kafesi açık dışarda tüm evde cirit atıyor ama aşırı yüksek ötüşü.
 
Kiyamam ya ne tatlidir :) bence eş alın mutlu olsun. Simdiden birbirlerine alismalari iyi olur.
 
Bu durua çare eş almanız. O da sıkıntıdan o sekilde davranıyor. Bir minnos alin hem siz rahatlayin hem o :)
 
Geri
Üst