Yumurta dolu mu

busraaa244

Yeni Üye
Merhaba yumurta dolu mu internette yumurta evrelerinin bir fotoğrafı var karariyorsa embriyo içinde ölmüş demek oluyormuş tam bilmiyorum kimisi çıkmazsa senin kirman gerekiyor diyor kurmak için geç ki kaldım kararma artmış ilk deneyimim yardımcı olabilirseniz cokmutlu olurum

Şuan flaş tutacak başka bir telefon olmadığı için çekemedim ama bir tarafı sarı kurmizi diğer taraf Kara Kara kısım daha çok yoğunlukta olmuş sanırım yaşamıyor 😥

Kaç gün oldu kuluçka

Şuan flaş tutacak başka bir telefon olmadığı için çekemedim ama bir tarafı sarı kurmizi diğer taraf Kara Kara kısım daha çok yoğunlukta olmuş sanırım yaşamıyor 😥
Hocam yaşıyor olma ihtimali var. Sık kontrol ederseniz bu şhtimal azalır.

Kulağınızla dinleyin canlıysa ses verecektir.

Merhabalar buraya fotoğraf yüklemeyi başaramadım ama kuşumun derisinde kararmalar var gagasindada, bazı kişiler anne babasının yoldugunu söyledi dövüyor falan diyen oldu ne yapmam gerekiyor ayırmam mi gerekiyor fotoğraf yükleme yerini bulamadım gagası ve kanatları kararma var, bende hiç anlamıyorum anne gayet iyi bakıyor iyi bakıcı demişlerdi doyuruyor böyle bişey neden yapsın bilemedim lütfen yardımcı olurmusunuz

Foto için hızlıresim.com
Video streamable.com dan paylaşın ve linki buraya yapıştırın

Ben yavruda anormal bir durum sezmedim. Ebeveynlere probiyotik desteği veriyor musunuz ?

Çok teşekkür ederim inanın içime su serpildi, bir kaç kişi anne dövüyor gaga siyah olmaz derisi mor kan oturmuş dedi ama anne bakıyor besliyor, probiyotik vermedim, nemli mamalari var onu yiyorlar birde vitamin desteği yapıyorum çok teşekkür ederim ozaman gagadaki siyahlık ve derisi normal değil mi gaga böyle olması normal mi

Normal, probiyotik mutlaka başlayın.

Prozim plus olabilir.

Sağolun teşekkür ederim, peki bi kuşum daha var, probiyotik destek amaçlı mı veriliyor ona da verebilir miyim?

Geri