Yavru kuş için

tugba12222

Yeni Üye
Arkadaşlar bugün eve muhabbet kuşu geldi kendiliğinden ama çok küçük muhabbet kuşum car ama ilk kez bu kadar küçükken elime aldım uçabiliyo ayakta duramıyo poposuna da dışkı bulaşmış bildiğim kadarıyla iyi bir şey değil yem yiyomuş gibi görünüyo ama kıramamış 1 tane bile ne yapmam lazım

Tarifteki mamayı yapın ya da hızlıca ulaşma imkanı var ise petşoptan yavru besleme maması alın,versele laga a21 olabilir.
Çay kaşığı yardımı veya ağızdan şırınga ile azar azar verin.

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarını paylaşın.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube

Tarifteki mamayı yapın ya da hızlıca ulaşma imkanı var ise petşoptan yavru besleme maması alın,versele laga a21 olabilir.
Çay kaşığı yardımı veya ağızdan şırınga ile azar azar verin.

Sadece sarısını verdim sorun olur mu kakası artık ishal değil normale dönmüş gibi ama koyu renkli bir de ayaklarının üzerinde çok duramaması normal mi

Ayaklarının üzerinde duramaması tabiki normal değil. Ayaklarını duruşunu vs net gösteren video çekseniz yorum yaparız.

Belki incinmiştir ayağı. Ayağında normal olmayan birşey olduğu belli. Ama ne olduğunu yaron video paylaşırsanız anlamaya çalışırız.

Belki incinmiştir ayağı. Ayağında normal olmayan birşey olduğu belli. Ama ne olduğunu yaron video paylaşırsanız anlamaya çalışırız
Hafif hafif kullanmaya başladı ayağını tek sorun yem şuan petshop mamaya gerek yok demiş satmamış anneme yeme alışsın falan demiş benim içim rahat etmedi yine mama hazırladım verdim bir de yemlere sert bir şeyle vurdum dış kabuklarını gevşettim yiyebiliyo gibi şuan daha ne yapabilirim yardım eder misiniz

Ayağı düne göre iyi. Yem yiyorsa tek bir tane bile yuttuysa artık mama vermeyin.

Geri