Merhaba. Benimde iki adet muhabbet kuşum var. Paşa ve Sultan isimleri. Askere gitmeden önce yavru iken almıştık ikisini birlikte. Ben askerden geldim yani kuşlar en az 1 yaşındalar. O yüzden onlardan yavru alıp yetiştirmeyi düşünüyorum. Bunun içinde kızıştırma yöntemlerine başvurdum. 5 gündür ayrı kafeste ve sakin ortamdalar. Ayrıca yumurta maması, nijer tohumu, su ve bal karışımı, dal darısı gibi takviyeler yapıyorum.
Şuan 5. gün olmasına rağmen kuşlarım çok canlandı. Son iki gündür sabahları beni uykudan uyandırır derecesinde birbirlerine ötüyorlar. Erkek tüneğin üzerinde pır dönüyor. Dişi de kafesin tellerine yapışmış erkeğe yakın olmaya çalışıyor. Oda ötüyor sürekli. Acaba kafeslerini birleştirsem mi diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir ? Ayrıca cerelerinin fotoğraflarını atsam yorumlayabilir misiniz ?
Erkek
Dişi
Şuan 5. gün olmasına rağmen kuşlarım çok canlandı. Son iki gündür sabahları beni uykudan uyandırır derecesinde birbirlerine ötüyorlar. Erkek tüneğin üzerinde pır dönüyor. Dişi de kafesin tellerine yapışmış erkeğe yakın olmaya çalışıyor. Oda ötüyor sürekli. Acaba kafeslerini birleştirsem mi diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir ? Ayrıca cerelerinin fotoğraflarını atsam yorumlayabilir misiniz ?
Erkek
Dişi