O süngerleri tmm biliyorum gözenekli falanlar onlar ayaklarını tahriş eder daha kötü yapar hem yavru kaç günlük?.Makyaj süngeri kullanın veya tahriş etmiycek bişey.Hayır sünger
Sizin bileceğiniz iş ben önerimi söyledim.11 günlük oldu yavru, makyaj süngeri yırtıldı, bende bu süngerlerden aldım, sert bi sünger değil ama çok yumuşak. morartıları sünger yapmış olabilirmi
Kuşun komple vücuduna krem sürmenizi önermemSünger hiç sıkmıyo düşünün artık her dk kontrol ediyorum çıkmış oluyo, hangi kremi sürmeliyim
Çevremde hiç kelepçe bulamadım, makyaj süngerini anneleri kopardı, bu defa bu süngeri yaptım ama çıkaracam süngeri yarın tekrar makyaj süngeri ile yapacamSüngerden olmuş olabilir vücudu baya morarmış süngeri değiştirin yumuşak ve makyaj süngeri gibi bir sünger kullanın veya varsa çevrenizde üreticiden kelepçe rica edin yoksa da yumuşak bir sünger ile 10 gün tedavi edin kontrol edin ki tedavi sürekli olsun geçici birşey bu çarpık bacak olması sürekli tedavi ile geçmiş olacak inşaallah
bende krem sürmek istemiyorum açıkcasıKuşun komple vücuduna krem sürmenizi önermem
İnce bir tabaka olacak şekilde olabilirButun vicuduna degil zaten morarti olan yere terramycin bkraz surun rahatlatsin bunu aksamda yaparsiniz
Ama böyle olmuyor görsel ler ile yazınızı destekleyince bizde merakımızı giderelim yavrucak nasıl oldu [emoji16]Krem surmedim fakat morluklar azalmış durumda bugün ilk işim makyaj sungeri almak oldu hemen degiştirdim, tesekkrler
Son hali bu şekilde, 12 günlükAma böyle olmuyor görsel ler ile yazınızı destekleyince bizde merakımızı giderelim yavrucak nasıl oldu [emoji16]
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süngeri bilek kısmına değil de bira daha yukarı takin diz kısmı gibi ve bir tık daha dar olsun benceSon hali bu şekilde, 12 günlük