kaşınıyordur.aşırıysa bitlenme olabilirMuhabbet kuşum kafasını tunege sürüyor neden?
Kaşınma spreyi kullanmayı düşünüyorum sizcekaşınıyordur.aşırıysa bitlenme olabilir
kullanmayın demiştim çok zararlı.vilmectin yada bitason alın.enseye 1 damla damlatın.yapacaksanız böyle yapınKaşınma spreyi kullanmayı düşünüyorum sizce
vilmectin yada bitason(nerede bulabilirim?)kullanmayın demiştim çok zararlı.vilmectin yada bitason alın.enseye 1 damla damlatın.yapacaksanız böyle yapın
Baktım ama şuan çok pahalı başka çözüm yolu Yok mukullanmayın demiştim çok zararlı.vilmectin yada bitason alın.enseye 1 damla damlatın.yapacaksanız böyle yapın
internette 50 satılıyo ama bit sorunu olmadıkça gerek yokvilmectin yada bitason(nerede bulabilirim?)
Kafasını tukeke sürüyor bana herkes bit ilacı al diyor kafam karışıkinternette 50 satılıyo ama bit sorunu olmadıkça gerek yok
Veterinerden 20 tlye aldımvilmectin yada bitason(nerede bulabilirim?)
Evimin yakınında hiç veteriner yokVeterinerden 20 tlye aldım
Petshop dan bit sipreyi şimdilik işimi görmez mi ne zararı varVeterinerden 20 tlye aldım
kuşu solunu hastası edebilir.kör edebilir.zehirleyebilir.forumda heryerde varPetshop dan bit sipreyi şimdilik işimi görmez mi ne zararı var
Şimdilik o zaman alamam birşey olur mukuşu solunu hastası edebilir.kör edebilir.zehirleyebilir.forumda heryerde var
olmazŞimdilik o zaman alamam birşey olur mu
peki sirke ile suyu karıştırıp sıksam ya da ensesine damlatsam bir faydası olur mu
sorun olmaz anlamında
sorun olmaz anlamında
peki sirke ile suyu karıştırıp sıksam ya da ensesine damlatsam bir faydası olur musorun olmaz anlamında
hayır.zaten pis bir ortamda değise bitlenmezpeki sirke ile suyu karıştırıp sıksam ya da ensesine damlatsam bir faydası olur mu
Hayır pis bir ortam değil ama yemine açık olarak kullandım sıkıntı olur muhayır.zaten pis bir ortamda değise bitlenmez
yemleri çekip atar mısınızHayır pis bir ortam değil ama yemine açık olarak kullandım sıkıntı olur mu