Kuş Üreme Döneminde Ne Yapmalıyım ?

omerardaa

Meraklı Üye
merhabalar ben 3 yıla yakındır kuş bakıyorum ve sizlere sorularım var ben kuşlarımdan yavru almak istiyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var kuşlarım hiç kendi aralarında kavga etmiyor ama hiç öyle sarmaş dolaş olduklarınıda görmedim dişi kuşum 9 aylık felan ve hiç ağızdan ağıza yem aldıklarınıda görmedim bunları eş tutturmak için ne yapmalıyım şimdiden cevaplar için teşekkürler

Eş tutma ihtimalleri zayıf. Birinin dişi diğerinin erkek olduğuna emin misiniz ? 15 gün kadar ayrı kafeste tutup sonra birleştirmeyi deneyebilirsiniz. O süreçte de erkeği kızmıştırmanız gerek tabi.

Eş tutma ihtimalleri zayıf. Birinin dişi diğerinin erkek olduğuna emin misiniz ? 15 gün kadar ayrı kafeste tutup sonra birleştirmeyi deneyebilirsiniz. O süreçte de erkeği kızmıştırmanız gerek tabi.
hoca o sarı yeşil olan net dişi çünkü ceresi kahverengi oldu bir ara tamamen biraz motivasyonum düşmedi değil ha bu arada kuşum arada yuvalığa giriyor bi yarım dakka içerde ne yapıyor bılmıyorum sonra geri çıkıyor

O zaman çiftleşme yakındır. Kazımaya başlarsa yuvalığı daha da yakın demek olur.

Şimdiden uyandırılmış tohum başlayın yavrular gelince çok işinize yarayacak alıştırın. Probiyotik yoksa başlayın mutlaka. Multi mineral desteği verin. Versele laga colombine olabilir mesela.

b
Şimdiden uyandırılmış tohum başlayın yavrular gelince çok işinize yarayacak alıştırın. Probiyotik yoksa başlayın mutlaka. Multi mineral desteği verin. Versele laga colombine olabilir mesela.
erkek kusum suan tuyde ondan bt amın forte gerwıt entrobac dongusu yapıyorum haftalık nane verıyorum arada dedıklerınızıde temın ederım hocam tesekkur ederım

Tüydeki kuşlara da uyanmış tohumlar altın değerindedir.

Geri