Beyaz sulu dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FaikBaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rica ederim iyi geceler.

Selcuk hocam ben Nazilli'de ikamet ediyorum burası öyle bir yer ki resmen mahrumiyet bolgesi .. Petshopları dolastim veteriner ilaclari satan yerleri dolastim bulamadım. Hatta bi veteriner ilaci dukkani ivermectin ne oluyor diye bana sormaya kalktı 😅 en sonunda bir yerden fiproes adinda bi ilac buldum bu ilacı arastirinca kedi ve köpek için tasarlandigini buldum. Size göre enseye bir damla bile agir gelebilir mi? Çok dusuk bi ihtimal dahi olsa kullanmayacagim internetten farkli ilaclar alirim gerekirse

Tekrardan Merhabalar hocalarım; benim Limon böyle bir hareket yapıp ses cikartiyor hapsuruyor mu bana mi öyle geliyor bir sorum da sırt tüyleri soluklastı iyice tüy mü dökecek acaba 🤔

Tekrardan Merhabalar hocalarım; benim Limon böyle bir hareket yapıp ses cikartiyor hapsuruyor mu bana mi öyle geliyor bir sorum da sırt tüyleri soluklastı iyice tüy mü dökecek acaba 🤔
Öğürüyor. Fazla yem mi yedi? Ağzında kötü koku var mı? Kusma?
Dışkılar nasıl

Parazit ilacı uygulamış mıydınız ? Kuş hasta büyük ihtimalle dışkı paylaşın.

İşk defa öyle yaptıysa ve tekrarlamazsa sorun yok ama tekrarlarsa yazın.

Büyük ihtimal yem seçiyor örtmenim çoğu zaman da gagası ile eşeliyor çünkü tavuk gibi 😅
😂 Seçtiği yem hangisiyse onu içermeyen bir karışım alıp eksik tohumu günde 1 çay kaşığı kadar ayrı yemlikte vermek işe yarayabilir.

Geri