Saka bir yana çok sağolun ustalarım iyi ki varsınızEmilip kana katışıyor. Bu arada dersi kaynatmayalım![]()

Saka bir yana çok sağolun ustalarım iyi ki varsınızEmilip kana katışıyor. Bu arada dersi kaynatmayalım![]()
Öğürüyor. Fazla yem mi yedi? Ağzında kötü koku var mı? Kusma?Tekrardan Merhabalar hocalarım; benim Limon böyle bir hareket yapıp ses cikartiyor hapsuruyor mu bana mi öyle geliyor bir sorum da sırt tüyleri soluklastı iyice tüy mü dökecek acaba
Evet hocam 15 gün önce ve dün bitason parazit ilacı uyguladım ensesine kulak çöpü ile değdirip bıraktım 1 ay öncede sizin tavsiyeniz ile nilverm uygulamistim suyunaParazit ilacı uygulamış mıydınız ? Kuş hasta büyük ihtimalle dışkı paylaşın.
Hayır fazla yemez, kötü koku hiç dikkatimi çekmedi, kusma da olmadı bildiğim kadarı ile dışkıda normal ama ilk defa böyle yaptıÖğürüyor. Fazla yem mi yedi? Ağzında kötü koku var mı? Kusma?
Dışkılar nasıl
Fazla yemez normal mi yer yoksa az mı?Hayır fazla yemez, kötü koku hiç dikkatimi çekmedi, kusma da olmadı bildiğim kadarı ile dışkıda normal ama ilk defa böyle yaptı
Kusura bakmayın geç dondum mesaja ortalama sanirim ilk kusum oldugu için bilemiyorum tam olarak ama normal gibi .. Ah birde kafası ile yemleri yere fırlatmasa sevimli mikropFazla yemez normal mi yer yoksa az mı?
Öğürme sık oluyor mu kontrol edin.
Büyük ihtimal yem seçiyor örtmenim çoğu zaman da gagası ile eşeliyor çünkü tavuk gibiYem seçiyor demekki. Yada stresli ikisinden biri.
Büyük ihtimal yem seçiyor örtmenim çoğu zaman da gagası ile eşeliyor çünkü tavuk gibi![]()
Sadece videonun cekildigi gun icinde 3-4 kere yapmis sanirim tüy falan yuttu herhalde arkası gelmedi cunku .. Hatta gunduzleri bicir bicir keyfi yerinde hareketli MasallahBu arada kuş düzeldi öyle değil mi ?